top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαMusicNews

Η Αρετούσα από την Κρήτη κάνει περιοδεία στην Αμερική

Η Εμμανουέλα Χιωτάκη πλέον ανοίγει τα φτερά της και κάνει διεθνή καριέρα!

Με το όνομα 'Αρετούσα' ένα ψευδώνυμο που της δόθηκε μετά που πρωτοερμήνευεσε την επιτυχία ΄Τσ'αγάπης και του έρωτα' ή αλλιώς 'Ερωτόκριτος και Αρετούσα' με τον Μιχάλη Κουνάλη (σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη και μουσική Γιάννη Νικολάου) κάνει tour σε όλη την Αμερική. Μετά τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για δύο σεζόν στο πλάι του Μανώλη Λιδάκη το χειμώνα το 2019 η Εμμανουέλα ταξιδεύει κάνοντας συναυλίες σε 9 χώρες της Ασιατικής ηπείρου .

Το καλοκαίρι το 2019 κατακτά την 4η θέση σε πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ενώ παλιότερα είχε πραγματοποιήσει συναυλίες και σε χώρες της Ευρώπης όπως Γαλλία Ιταλία Αγγλία κτλ.

Αφού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της συναυλίες στην Αθήνα και την Κρήτη ταξιδεύει για τις συναυλίες στην Αμερική. Το καλοκαίρι του 2018 και του 2019 ξεχώρισαν οι συναυλίες της μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη και τον Γιάννη Νικολάου. Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη συναυλίες στην Καλιφόρνια (Σαν Φρανσίσκο) Νέα Υόρκη Φλόριντα και ακολουθούν κι άλλες.

Συντονιστείτε στο ημερολόγιο της ιστοσελίδας ή στην σελίδα της στο facebook 'Εμμανουέλα Χιωτάκη' για να μάθετε τις επόμενες της εμφανίσεις αλλά και του νέου cd που πρόκειται να κυκλοφορήσει .






260 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page